Бившият главен прокурор защити публично влогъра Йонислав ЙотовИван Гешев защити публично Йонислав

...
Бившият главен прокурор защити публично влогъра Йонислав ЙотовИван Гешев защити публично Йонислав
Коментари Харесай

Иван Гешев: Срещу Йонислав Йотов - Тото се води безумна вендета

Бившият основен прокурор отбрани обществено влогъра Йонислав Йотов

Иван Гешев защити публично Йонислав Йотов - Тото. Бившият основен прокурор разгласи с пост във Фейсбук, че артистът е подложен на " невиждана офанзива, поради една единствена неточност, която освен това дори не е и негова ".



Публикуваме цялостния текст на позицията му:

" Българите сме умерени хора, само че от време на време и ние изпадаме в крайности. Това нормално се случва в резултат на избрани събития, които провокират мощно отвращение у обществото и го радикализират. Именно подобен миг изживяваме и през днешния ден в резултат на справедливия яд против насилника от Стара Загора и всенародната поддръжка за потърпевшото момиче.

В такива времена обаче постоянно се появяват и някои опортюнисти. Те се пробват да прокарат вижданията си, представяйки ги като промяна или просто да разчистят сметките си с хора, които по някаква причина считат за неуместни. Затова постоянно се пробвам да различавам сред естествения ентусиазъм за правдивост на българите и користните планове на малко на брой от тях.

Пиша всичко това поради безумната вендета, която се води в общественото пространство срещу влогъра Йонислав Йотов - Тото. През последните дни той е поставян надали не наедно с насилника от Стара Загора. Причината - в един от неговите подкасти гостът му /Тити Папазов/ е разказал по какъв начин преди време е малтретирал приятелката си.

Вследствие на това изявление, което единствено до преди седмица не правеше усещане на никого, днес Тото е подложен на невиждана офанзива. Всичките му видеа са свалени от YouTube, а “гневни жители ” оказват напън върху спонсорите му да се откажат от рекламните си контракти с него. Целият труд на актьора е напът да бъде зачеркнат единствено поради една единствена неточност, която освен това дори не е и негова!

Някои тук биха споделили, че около сухото гори и суровото. Аз пък се надявам, че цялата тази полуда ще отшуми по-бързо. Вярвам, че виновникът ще си получи заслуженото и че момичето ще се възвърне. Иска ми се също и политиците да осъзнаят какъв брой несъответстваща е промяната, която оферират и действително да решат проблемите с морално остарелите закони. А не да симулират активност и съчувствие.



На Тото пък бих споделил да качи назад видеата си в YouTube и да продължи да работи, тъй като се оправя в действителност добре. Ако реши да отстрани единствено проблематичното си изявление - дано то да остане прикрито и постоянно да му припомня, че от време на време нещата може и да се объркат.

Ами гостите? Кой би се осмелил да му гостува в този момент, когато всички се нахвърлят върху него?

Аз бих. Защото дано да сме наясно - не Тото държеше макетното ножче и не той носи отговорността този случай на принуждение. И че насилието си е принуждение и не може да се разделя по какъвто и да е политкоректен симптом на търпимо или нетърпимо. "

 

Постът провокира вълна от реакции:

" Направете вие ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПОДКАСТ, покажете по какъв начин стават нещата! Г-н Гешев, вие сте РАДОСТ! ", разяснява водещият Николаос Цитиридис, видя dunavmost.com.

" Абсолютно сте прав! Макетното ножче го държите вие! Лично! Заедно с хилядите гниди, като вас! ", счита господин Ляков.

" Каскет, чудя се по какъв начин спиш като знаеш, че на съвестта ти лежат 2 почтени дами, които жертвахте, с цел да станеш основен прокурор? ", възмути се Димитър Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР